tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kiire jatkuu ja kunto rapistuu

Olo on kieltämättä aika väsähtänyt eikä muutenkaan mitenkään hirveän iloinen. Tekemistä, paineita, huolia ja deadlineja on tällä hetkellä liikaa, enkä ole vieläkään palautunut yli kuukausi sitten alkaneesta flunssasta. Nuha ja yskä vaivaavat yhä, ja lämpö nousee iltaisin 37-37,5 asteen tienoille. Minulla on ollut aiemminkin monta kuukautta kestävää lämpöilyä, jonka syytä ei ole saatu selville. Siksi en ole nytkään viitsinyt hakeutua lääkärille, vaikka ehkä pitäisi.

Myös vanhimmalla pojalla on ollut viime viikon alusta lähtien ensin päänsärkyä ja lauantaista lähtien kuumetta. Hän oli tänään lääkärillä ja huomenna menee jatkotutkimuksiin. Hänestä olen huolissani, koska mitään flunssan oireita ei ole muuten ollut. Toivottavasti kyse on vain flunssasta tai muusta vaarattomasta.


Kuntoilut ja laihduttamiset ovat olleet ihan naftaliinissa. Unohdin viime perjantaina kokonaan punnituksenkin (mikä oli toisaalta hyvä juttu, koska punnitustulos olisi kumminkin pilannut päivän ja viikonlopunkin - en ole senkään jälkeen uskaltautunut vaa'alle). Ensi viikon jälkeen pitäisi kiireiden vähän helpottaa, joten ei muuta kuin sitä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti