keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kuulumiset: kiirettä ja läskien kasvatusta

Olen ollut tämänkin viikon tosi kiireinen, ja ensi viikkokin näyttää samanlaiselta. Tällä viikolla neljä eri deadlinea kaatuu päälle, ensi viikollakin muutama. Koetan silti pistäytyä päivittämään perjantaipunnituksen tuloksen. Ja voin valitettavasti luvata, että viime viikonlopun syöminkien reissun jäljiltä on odotettavissa todella masentavia lukemia. :(

Laitan teille myös linkin tänään julkaistuun mielenkiintoiseen ja tärkeään blogautukseen. Siinä käsitellään toistuvien matalaenergisten dieettien sekä samanaikaisen liian rankan liikunnan vaikutusta aineenvaihduntaan. Tässä metabolic damage -ilmiössä on varmaankin pohjimmiltaan kyse samasta asiasta, jota käsittelin jossain täällä blogissa jokin aika sitten: laihduttanut henkilö saa syödä 20 % vähemmän kuin samankokoinen, joka ei ole koskaan laihduttanutkaan.


Kuva: Tumblr

2 kommenttia:

 1. Tuo linkin teksti olikin mielenkiintoinen ja sisälsi puolestaan lisää kiinnostavia linkkejä, niin että päädyin lukemaan enemmänkin aiheesta!

  Muista olla armollinen itsellesi, kiireessä on välillä pakko priorisoida muut asiat laihdutuksen ja hyvän syömisen edelle :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, kun löysit lisää kiinnostavia juttuja. Itse ehdin lukaista vain tuon linkitetyn tekstin.

  Nyt on kyllä laihdutus ja terveet elämäntavat olleet mulla ihan totaalisesti unohduksissa. :( Painon suhteen ollaan varmasti lähtöruudussa tai jopa ylikin.

  Ensi viikon jälkeen toivottavasti elämä alkaa taas normalisoitua ja kiireet vähentyä, ja voin taas alkaa keskittyä tähän projektiin.

  VastaaPoista