keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tunnustus, kuulumisia ja ruokapäiväkirjaa


Kiitokset suosikkibloggaajiini kuuluvalle Amandalle tunnustuksesta, joka lämmitti mieltä!  :) 

Jaan tunnustuksen (joka pitäisi periaatteessa antaa eteenpäin viidelle blogille joilla on alle 200 lukijaa) eteenpäin seuraaville blogeille / bloggaajille, jotka ovat molemmat uusia täällä blogimaailmassa ja joiden kirjoituksia on ollut mukavaa lukea:

1.Vaa-an vanki -blogiin Taatelille
2. Not Hot Mama -blogiin Minkkikselle


Syömiset ovat tämän viikon ajan sujuneet yllättävän ongelmattomasti, varsinkin verrattuna edellisiin viikkoihin ja kuukausiin. En ihan täysin itsekään tajua, miten tämä lähti näin hyvin sujumaan pitkän takkuilun jälkeen. Onko ruokapäiväkirjan pitämisellä näin ratkaiseva merkitys?

Eilen söin jopa liian vähän (1400-1500 kcal), varsinkin kun ottaa huomioon että olin illalla tunnin  kävelylenkillä. Yksi syy kyllä saattaa löytyä viikonlopun syömisistä (=mättämisistä), energiavarastot olivat kai niin tulvillaan että nälkä ei ole hirveästi vaivannut.

Tänään kävin kuntosalilla. Teen yleensä (tai siis tarkoituksena olisi tehdä) kaksi kertaa viikossa kaikkien lihasryhmien treenin (8-10 eri liikettä). Nostin tänään painoa/vastusta kaikissa liikkeissä, ja tein vähän lyhyempiä sarjoja. Treenin jälkeen oli väsynyt ja hyvä olo.

Juoksemisen sen sijaan tuntuu vielä aika kaukaiselta ja vähän pelottavaltakin ajatukselta, koska aerobinen kunto ei taida olla kovinkaan hääppöinen. Mutta ehkä parin viikon kuluttua alan juosta lyhyitä matkoja, aluksi pari tolpanväliä kerrallaan. Sykemittarikin täytyy ottaa käyttöön, jotta osaan liikkua aluksi riittävästi myös matalammilla sykealueilla ja kehittää peruskuntoa.

Tässä tämän päivän syömiset:
aamupala: kaurapuuroa (Elovena Omena-kaneli-pussipuuro), 1/2 dl raejuustoa, vajaa 1 dl mustikoita, 1 dl mustikkakeittoa, maitokahvia
lounas: kasvislasagnea, jäävuorisalaattia ja tomaattia, 1-2 rkl majoneesia, lasi vettä
välipala: teeta ja suklaakonvehti (minulle tarjottiin ainakin kolme kertaa lisää, mutta en ottanut) :)
päivällinen: madekeittoa, ruisleipää+margariinia, lasi vettä, 2 irtokarkkia
iltapala: Profeel-rahkarae-purkki + 100 g mansikoita + pieni annos (1 dl) papu-bataattipataa (tuo viimeinen johtui siitä, että olin vielä nälkäinen enkä halunnut mennä yhtään nälkäisenä nukkumaan)

Kannattaa huomioda noita alla olevaa Kiloklubin lukuja katsoessa, että en ole merkannut liikuntoja ollenkaan, joten tuo antaa hiukan todellista pienemmän kalorisuosituksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti