keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Parin päivän menyyt

Olipas mukavaa huomata, että olen saanut uuden lukijan. Tervetuloa! (Toivottavasti olen huomannut toivottaa teidät kaikki muutkin lukijat tervetulleiksi.)

Flunssa alkaa vihdoin helpottaa, nuhaa lukuunottamatta. Yleensä flunssaisena nenäni menee jostain syystä niin täysin tukkoon, että joudun nukkumaan puoli-istuvassa asennossa ja käyttämään kaikenlaisia avaavia lääkkeitä.  Ja lisäksi saan myös helposti poskiontelontulehduksen. Ehkä tästä johtuen inhoan flunssaisena oloa yli kaiken.

Postailen teille vielä ruokapäiväkirjojani eiliseltä ja tältä päivältä. Kaloreita on nyt tullut vähän enemmän, mikä on ihan ok juttu. Hiukan ihmetyttää, että miten tuo rasvan osuus eilisen päivän makroravintoaineissa on noin suuri (50 %), vaikka en mikään karppaaja olekaan. :)

Tänään olin ystävän kanssa syömässä lounasta, ja päätimme molemmat laihiksella olevina tehdä ihanalta näyttävien (ja maistuvien!!) laskiaispullien suhteen tehdä kompromissin: söimme yhden pullan puoliksi. Ja se toimikin ihan hyvin, en jäänyt yhtään kaipailemaan sitä toista puolikasta (vaikka kyllä sekin olisi takuulla mennyt alas, jos olisin ottanut kokonaisen.)

En ole varma, jaksavatko nämä ruokapäiväkirjat kiinnostaa ketään. :) Itse kuitenkin jostain syystä luen mielelläni muiden ruokapäiväkirjoja. Mielestäni ne ovat kiinnostavia ja opettavaisia. Ihmisillä on niin monenlaisia syömiseen vaikuttavia päivittäisiä tottumuksia.

Tiistai 5.2.
Aamupala: 2 dl smoothieta (sis. marjoja, maustamatonta jogurttia, omenaa), viipale ruisleipää + margariinia,  pari kupillista maitokahvia
Lounas: n. 3 dl kukkakaali-kikhernekeittoa, 1 avokado, 1 luumu, lasi vettä
Välipala: 20 g pähkinöitä, 1 omena
Päivällinen: RuisMacFeast (=2 viipaletta reissumiehen näköistä leipää, tomaattiviipale, cheddarjuustoviipale, kasvispihvi, jäävuorisalaattia, majoneesia), 3-4 dl laittikokista
Iltapala: 1 dl sokeritonta pirkka-hedelmämysliä, 2 dl rasvatonta gefilus-piimää
2 palaa tummaa suklaata


Keskiviikko 6.2.
Aamupala: 1 luumu, 2 kuppia maitokahvia, 2 viipaletta ruisleipää + margariinia
Lounas: pari desiä spagettia, 1-2 dl tomaatti-tonnikalakastiketta, puoli desiä parmesaaniraastetta, muutama viipale tomaattia, jäävuorisalaattia, 1-2 rkl kermaviili-salaatinkastiketta, noin 100 g vesimelonia, jälkkäriksi puolikas laskiaispulla ja kuppi kahvia
Päivällinen: n. 3 dl kukkakaali-kikhernekeittoa, viipale ruisleipää + margariinia, lasi vettä, 20 g pähkinöitä
Iltapala: appelsiini ja profeel-proteiinirahka, 2 palaa tummaa suklaata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti