tiistai 12. helmikuuta 2013

Sohvaperunointia ja tappavaa arkea

Flunssa ei ole vieläkään ohi. Tämä ja viime viikko ovat muutenkin olleet tosi raskaita. Lapset ovat sairastelleet vuorotellen flunssaa, välikorvan tulehdusta ja jopa korvakäytävän tulehdusta (joka tuli meidän perheen ainoalle muuten flunssattomalle pojalle.) Mies vie tänään illalla kaksi pojista lääkäriin, koska molemmilla näyttää olevan korvatulehdus. Viimeksi lääkärillä oltiin niinkin kauan sitten kuin lauantaina eikä sitä edellisestäkään kerrasta ole paljoa aikaa.

Olen viime aikoina ollut hävettävän laiska liikkuja, mikä ei oikein sovi tämän blogin teemaan. :) Itse asiassa oma bloggaaminen (varsinkin alkuvaiheessa) ja kiinnostavien blogien lueskelu on johtanut siihen, että istun illat pitkät sohvalla läppäri sylissä. Ja kun ottaa huomioon, että istun päivisin muutenkin paljon, vietän yleisesti ottaen liikunnallisesti tosi passiivista elämää.

Toinen juttu, mikä bloggaamisesta ja siihen kuluvasta ajasta on seurannut, on se että meillä on ollut vähemmän siistiä ja pullantuoksuista kuin yleensä. Millä en nyt tarkoita, että meillä muutenkaan olisi niin siistiä ja pullantuoksuista. :D

Huoh. Arki vain on jotenkin niin tappavaa, eivätkä tekemättömät kotityöt nähtävästi katoa minnekään jollen niitä tee. Mies tekee jatkuvasti illat töitä läppärinsä kanssa ja on työmatkoilla. Ja lasten koulu, päiväkoti, harrastukset, soittoläksyt, yms. vaativat aikaa, vaivaa, muistamista ja muistuttamista. Heti, jos ja kun yrittää panostaa johonkin omaan, tuntuu että jokin muu velvollisuus tulee huonosti hoidettua tai unohtuu kokonaan.

Ruokapäiväkirjakin on jäänyt parilta päivältä vähän unohduksiin, mutta laihdutusrintamalla ei onneksi ole tapahtunut mitään katastrofaalista. Sunnuntaina tuli tosin syötyä puolitoista laskiaispullaa...


Kuva: Tumblr

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti