perjantai 8. helmikuuta 2013

Viikkopunnitus: -700 g

Tänä aamuna vaaka näytti ilahduttavasti -700 g eli kokonaispudotusta on nyt 2.2 kg.  Olen enemmänkin kuin tyytyväinen, vaikka tiedän kyllä että näillä kaloreilla painon putoamisen nopeus kyllä tyssää jossain vaiheessa.

Olen ihan iloinen siitäkin, että mitään dramaattisia ylilyöntejä ei ole tullut eikä mielitekojakaan ole  ollut niin paljon kuin yleensä. Meillä on ollut nyt kotona jostain syystä oikeastaan jatkuvasti karkkeja, sipsejä ja jäätelöä, mutta ei ole tehnyt edes mieli mennä niitä rohmuamaan. Eilen kylläkin ostin 50 g pussillisen dragster-salmiakkia (nam!!!), ja söin siitä ehkä 40 g. Mutta sekin on mielestäni ok, koska se ei vaikuttanut hirveästi päivän kalorimäärään, ja muuten syöminen on ollut ihan tasaista ja suht terveellistä.

Alla vielä eilinen ruokapäiväkirja. Keittoa tuli syötyä kahteen kertaan. Nyt flunssaisena ja myös laihduttamisen vuoksi suosin keittoja. Ja niitä on lisäksi näppärää lämmittää uudelleen. Aamuisesta kaurapuurosta täytyy vielä mainita, että tein puuron pitkästä aikaa mikrossa. En tajua, mitä ajattelin kun laitoin mikrokuvun puurovuoan päälle, koska seurauksena oli jonkinlainen "puuroräjähdys" mikrossa. No, tulipahan pestyä mikro kunnolla. :D

Torstai 7.2.
Aamupala: kaurapuuroa (veteen keitettyä), sokeritonta marjakeittoa, 1/2 dl raejuustoa, pari kuppia maitokahvia
Lounas: n. 3 dl (soija-)chorizo-mozzarellakeittoa, viipale ruisleipää + margariinia, lasi vettä, 2 tuoretta luumua
Välipala: 20 g pähkinöitä, 1prk Profeel-proteiinirahkaa
Päivällinen: n. 3 dl lohikeittoa, pala ruisleipää + margariinia, lasi vettä
Iltapala: 40 g salmiakkia, vajaa desi sokeritonta hedelmämysliä + 1,5 dl rasvatonta gefiluspiimää, appelsiini
2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Kiva että löysin sinunkin blogisi. Täytyykin seurailla ja ottaa vinkkejä, kiva lukea blogiasi, sillä sisältää kaikkea hyvin mielenkiintoista ja ajantaisaiset päivitykset.
  Mistä muuten saat nuo energialaskelmat?

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Oikein mukavaa kuulla että blogini kiinnostaa! :)

  Nuo energiatiedot saan suoraan Kiloklubista (www.kiloklubi.fi). On oikeastaan aika pitkälti Kiloklubin ansiota, että syön nykyään niinkin järkevästi kuin syön, koska nuo eriväriset pallurat antavat aika hyvin palautetta ruoan terveellisyydestä. Olen syöttänyt Kiloklubiin aika paljon reseptejä joiden mukaan yleensä teen ruokaa, samoin kuin yleisimpiä aamupala- ja välipalayhdistelmiä. jonkin verran vaivannäköä se kyllä vaatii, mutta kannattaa mielestäni pitemmällä tähtäimellä.

  Ja tervetuloa uudelleenkin kommentoimaan!

  VastaaPoista